Popo Estetiği ile Daha Dik Daha Yuvarlak Kalçalar

popo kaldırma dikleştirme

Vücut ölçüleriyle uyumlu dar,dik ve yuvarlak kalçalar güzel bir vücudun olmazsa olmazıdır. Genetik fiziksel özellikler, yaşlanma ve ileri derecede kilo alıp vermeler vücudun diğer bölgelerinde olduğu gibi kalçalarda da deformasyonlara neden olur. Popo estetiği ile daha dolgun, yuvarlak ve dik görünümlü giyilen kıyafeti tam dolduran kalçalar günümüzde tüm kadınların en çok sahip olmayı arzuladıkları vücut parçalarıdır.

Kalça bölgesindeki sorun kişiden kişiye farklılık gösterir, büyük, basık, sarkık ya da küçük olabilir. Deformasyonun tipine göre değişik tedavi seçenekleri vardır. Bu amaçla popo dikleştirme estetiği, liposuction, popoya yağ dokusu enjeksiyonu, popo protezi estetiği ya da dolgu maddesi uygulanabilir. İstenilen kalça şeklini elde etmek için bu yöntemlerden biri ya da birkaçı birarada uygulanabilir.

Büyük ve yanlara taşmış popolarda liposuction ile küçültme  ve gerektiğinde sarkmaya bağlı boşalmış olan üst pollere alınan yağın bir kısmının enjeksiyonu ile dik ve yuvarlak bir şekil kazanmak mümkündür.

Küçük ve basık popolarda vücudun başka bir bölgesinden alınan yağ dokusu popoya enjekte edilerek büyütme yapılabilir.Her iki durumda da işlem sıklıkla lokal anestezi aitında yapılır,istendiğinde sedasyon anestezisi eklenebilir.İşlem sonrası hasta bir iki gün içinde sosyal yaşamına dönebilir.

Poponun küçük olduğu fakat  düşük kilolu hastalarda, yani enjekte edilecek yeterli yağ dokusunun olmadığı durumlarda dolgu maddeleri ile sorunu çözmek mümkündür.Günümüzde kalça büyütme için kullanılan çok farklı yapıda sentetik dolgu maddeleri mevcuttur. Bunlar içinde özellikle uzun zamandan beri kullanılan,kendisini kanıtlamış ve %98 i  tuzlu su olan polyamid yapıda dolgu maddeleri tercih edilmektedir.İşlem lokal anestezi ile ofis şartlarında uygulanabilmekte ve hemen sonra kişi günlük yaşamına dönebilmektedir.Dolgu maddesinin ömrü 5-8 yıl arasında değişmekte,istendiğinde belirli aralıklarla enjeksiyon yapılabilmektedir..

Kalça büyütme ve dikleştirme için başvurduğumua diğer bir yöntem de popo protezleri kullanmaktır.Popo kıvrımlarının birleştiği orta hattan yapılan 4-5 cm lik kesiden girilerek kalça adalesi arkasına silikon protez yerleştirilerek daha büyük,yuvarlak ve dik bir  popo elde edilebilir.İşlem hastane şartlarında ve genel anestezi altınd yapılır.Bir haftalık istirahatin ardından kişi normal yaşamına dönebilmektedir.

POPO ESTETİĞİ FİYATLARI

Popoya yağ enjeksiyonu ile yapılan popo estetiği günümüzde en sık tercih edilen işlemdir. Günümüz dünyasında oldukça fazla ilgi de görmektedir. Kısa süren ve sonrası problemsiz bir operasyon olması ve sonuçlarının çok etkileyici olması bu ilginin temel sebebidir. Bu işlemler poponun daha yuvarlak görünüme sahip olmasına neden olur. Operasyon sonrası oral yoldan kullanılan ağrı kesiciler ile engellenebilecek ağrılar oluşabilir. Genel olarak hastaların bir gece hastanede yatması gerekir. Bu hastalara ameliyat sonrası genelde korse kullanmaları önerilir. Hastalar bir hafta içerisinde günlük rutin yaşamlarına dönebilirler. Peki bu ameliyatlar nasıl yapılır? Popo Estetiği Fiyatları 2020 yılında ne gibi değişiklikler gösterir?

İdeal popo dendiğinde ilk akla gelen bel, karın ve bacaklar ile oransal bir bütünlüktür. Popo estetiği basenlerin çok fazla belirgin olmadığı, üst-dış kısmın dışarıya çıkıntı yaptığı ve ince bir bel sırt kavisiyle birleştiği popo yapısı kadınsı bir popo görüntüsü olarak ifade edilir.

Estetik ameliyat türlerinin hepsinde olduğu gibi popo estetiğinde de ücretlendirme yapılacak ameliyat ya da kombinasyonlarına göre değişiklik gösterir. Popo estetiği cerraha ve operasyonun yapıldığı hastane ya da kliniğin prosedürlerine göre değişiklik gösterebilir. Bu sebeple Popo Estetiği Fiyatları 2020 yılı için net bir söylemek pek mümkün değildir. Operasyonu yapacak olan hekim ile iletişime geçmeniz size daha net bilgiler sağlayacaktır.